Legislacja
Food-Lex
Dodatki do żywności
i aromaty
Zanieczyszczenia
RWS - Referencyjne Wartości Spożycia
Trzymaj Formę !
26.09.2025:
Dzień Gumy do Żucia: mała przekąska z wielką historią
26.09.2025:
Coraz więcej Europejczyków wie, jak działa bezpieczeństwo żywności w UE - wyniki najnowszego badania EFSA
23.09.2025:
UE i Indonezja kończą negocjacje w sprawie umowy o wolnym handlu
23.09.2025:
Mars stawia na odnawialne źródła energii w swoich fabrykach słodyczy w Europie
22.09.2025:
Zaproszenie EFSA do przekazywania danych w celu ponownej oceny bezpieczeństwa heksanu technicznego stosowanego jako rozpuszczalnika ekstrakcyjnego podczas wytwarzania żywności
Kim jesteśmy
Działania
Kontakt
Jesteś tutaj:
strona główna
>
Kim jesteśmy
>
Rada Naukowa przy PFPŻ ZP
>
Działania Rady Naukowej PFPŻ ZP
Rada Naukowa przy PFPŻ ZP
Statut PFPŻ
Zareklamuj się
Misja związku
Korzyści
Komisje
Struktura
Członkowie
Biuro zarządu
Dołącz do nas
Działania Rady Naukowej PFPŻ ZP
Program grantowy PFPŻ ZP w roku akademickim 2014/2015
Program stypendialny PFPŻ ZP w latach akademickich 2011/2012 oraz 2012/2013
Członkowie PFPŻ ZP
Dołącz do nas!
2005 - 2025 © PFPZ ZP; Wszystkie prawa zastrzeżone
Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców
ul. Cybernetyki 19B, 02-677 Warszawa
Kontakt:
Telefon: +48 22 830 70 55
Fax: +48 22 830 70 56
Email: biuro@pfpz.pl
Zaprenumeruj biuletyn PFPŻ ZP
dalej
Serwis PFPŻ wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie.
Więcej informacji można znaleźć w
Polityce prywatności.
Akceptuję politykę prywatności i wykorzystywania plików cookies w serwisie